Eigenaar facturen importeren

Je kunt facturen van eigenaren importeren. Handig als je bijvoorbeeld veel openstaande facturen van eigenaren hebt in je oude reserveringssysteem en je deze facturen wilt verwerken in Booking Experts.

Importeren van eigenaren facturen

Ga in de menubalk naar het tabblad Financieel. Klik vervolgens op Facturen en klik op het tabblad Concept. Onderaan je scherm kan je klikken op Importeer. In de 1e stap van het importeren van facturen kan je een CSV bestand downloaden. Dit bestand kan je vullen met de desbetreffende factuur informatie.

Let op: Vul je geen factuurnummer in dan maakt Booking Experts factuurnummers aan. Daarnaast dien je de debiteurcodes (van de eigenaren) uit Booking Experts te gebruiken, anders kan een factuur namelijk niet gematcht worden aan de eigenaar. Je vindt de debiteurcodes door in Booking Experts een export van de eigenaren te maken. Dit doe je door in de menubalk te kiezen voor Eigenaren en vervolgens rechts onderaan te kiezen voor Exporteer

Meerdere factuurregels op één factuur

Heeft een factuur meerdere factuurregels? Vul dan hetzelfde factuurnummer én dezelfde debiteurcode in. Het systeem maakt dan automatisch één factuur met daarop beide regels.

Wil je dit juist niet? Vul dan zelf factuurnummers in en kies voor verschillende factuurnummers.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.