Periodes met elkaar vergelijken

Je kunt in de statistieken periodes met elkaar vergelijken. Hiervoor kun je speciale periodes aanmaken, zoals Pasen. Op deze manier kun je inzien hoe Pasen dit jaar zich heeft verhouden tot de jaren ervoor. Hierdoor weet je of je dit jaar vooruitgang hebt geboekt gedurende deze periode.

Speciale periodes aanmaken

Om de speciale periodes voor de statistieken aan te maken ga je naar het tandwieltje en vervolgens naar Speciale periodes. Klik op +Nieuw om een nieuwe speciale periode aan te maken. Geef de periode een naam en stel de gewenste periode(s) in. Dit kan je voor elk jaar in dezelfde periodegroep doen. Klik vervolgens op Speciale periode toevoegen.

Speciale periodes bewerken

Wanneer er al een speciale periode is aangemaakt en de datum daarvan is niet correct, dan is het mogelijk om deze periode aan te passen. Ook kun je de periode voor het nieuwe jaar aan de huidige periodegroep toevoegen. Deze aanpassing zal dan ook meegenomen worden in de statistieken. Klik hiervoor op de speciale periode en pas de gegevens aan. Klik vervolgens op Speciale periode bijwerken.

Speciale periodes in Statistieken

Nadat de Speciale periode is aangemaakt kun je bij de statistieken deze periode als filter instellen. Ga hiervoor naar Statistieken. Kies de statistiek welke je wilt inzien. Vervolgens klik je op het pijltje achter Per maand. Daar kan je kiezen voor de speciale periodes.





Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.