Booking.com App installeren

De Booking.com App geeft je de mogelijkheid om jouw aanbod uit Booking Experts gericht en internationaal aan te bieden op Booking.com. In dit artikel leggen we uit hoe je deze installeert voor je eigen administratie(s).

Installatie app 

De Booking.com app van Booking Experts is een full content koppeling. Dit betekent dat voor een administratie de naam, contactgegevens, locatie, check in- en check uit tijden, voorzieningen van de administratie en betaalmethodes gesynchroniseerd worden. Voor de types zal naast beschikbaarheid en prijzen ook de foto's, de voorzieningen, het maximum aantal personen wat toegestaan is, het aantal slaapkamers, het aantal badkamers en de oppervlakte doorgegeven worden.

Booking.com App installeren in de App Store

Om de applicatie te kunnen installeren dien je toegang te hebben tot de App Store, er komt in dit geval een marktkraampje boven in je menubalk van Booking Experts te staan. Zie hier een link naar de Booking.com app.

Accommodatie-overeenkomst

Om aanbod op Booking.com te kunnen plaatsen, heb je een accommodatie-overeenkomst tussen jouw organisatie en Booking.com nodig. Indien je nog geen accommodatie-overeenkomst hebt, kun je deze via de Booking.com App aanvragen.


Na het installeren krijg je de vraag of je al een accommodatie-overeenkomst hebt.

Wat is mijn Legal Entity ID?

Het Legal Entity ID (LEID) is gelinkt aan je Booking.com accommodatie-overeenkomst. Ga naar het 'Compliance Center' in je Booking.com account om je LEID op te zoeken.

Wat is mijn legal contact e-mailadres?

Het legal contact e-mailadres is gelinkt aan je Booking.com accommodatie-overeenkomst. Ga naar 'Gebruikers toevoegen en beheren' in je Booking.com account om het e-mailadres van het hoofdaccount op te zoeken.


Heb je nog geen accommodatie-overeenkomst? Maak deze dan eenvoudig aan via de Booking.com app.

Na het invoeren van de gegevens krijg je een accomodatie-overeenkomst op het opgegeven e-mailadres (tip: controleer ook je spam) Teken deze overeenkomst en je kan verder gaan met het koppelen van de Booking.com app.

Booking.com app koppelen

In dit artikel lees je hoe je de Booking.com app kan koppelen.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.