Object toevoegen

'Verkoopobjecten' worden handmatig toegevoegd in BEX CMS. Om een nieuw object toe te voegen ga je in BEX CMS naar 'Verkoop', 'Object' en klik je op 'Nieuw'. In dit overzichtsscherm kun je diverse gegevens invullen.

1. 'Algemeen'


Vul hier de algemene informatie over het object in.  

  • 'Naam' Vul hier bijvoorbeeld het type in combinatie met het kavelnummer in.
  • 'Categorie' Kies hier de gewenste categorie waarin de woning valt.
  • 'Korte omschrijving' Noteer een beknopte omschrijving van de woning.
  • 'Beschrijving' Plaats hier de volledige omschrijving van de woning, faciliteiten en rendementen.
  • 'Status' Selecteer hier de status van de woning, zoals: nieuw, beschikbaar of verkocht.
  • 'Investeringrendement label' Voorzie de woning van een kort label, zoals het rendement, de beschikbare hoeveelheid of een uniek verkoopargument (USP). Dit label zal verschijnen in de zoekresultaten.
  • 'Publicatiedatum' Laat deze leeg om het object niet te publiceren.

2. 'Specificaties'

Bij de specificaties dien je de standaard informatievelden in te vullen zoals 'Aantal slaapkamers', 'Aantal badkamers' en 'Woonoppervlakte'.

In het veld 'Tags' voeg je relevante tags toe waarmee in het objectenoverzicht kan worden gefilterd. Voorbeelden hiervan zijn 'Sauna' of 'Wellness'. (Het veld 'Recensie' is niet relevant voor de verkoop.)

3. 'Media'

Bij 'Media' kun je een YouTube-video insluiten of een virtuele rondleiding tonen. Voer de link naar de video in het daarvoor bestemde veld in of gebruik een iframe-URL om de video op de website weer te geven. Met een iframe kan een HTML-pagina worden ingebed op de website.

4. 'Geadverteerde prijs' + 'Prijsschema'

In het gedeelte 'Geadverteerde prijs' wordt de prijs van de woning ingevoerd.

Om de geadverteerde prijs te tonen op de website dien je bij het 'Prijsschema' de optie 'Geadverteerde prijs opnemen in prijsschema' aan te vinken. Hier kan je ook velden toevoegen om bijvoorbeeld extra kosten te tonen, zoals de kavel, investeren of tuinaanleg.

5. 'Gegevens eigenaar'

Vul hier de contactgegevens van de eigenaar in.

6. 'Afbeeldingen', 'Plattegrond' en 'Object documenten' toevoegen

Nadat het object is opgeslagen, kun je 'Afbeeldingen' en 'Plattegronden' toevoegen. Bij het toevoegen van nieuwe afbeeldingen is het raadzaam deze van een tag te voorzien zodat de afbeeldingen gemakkelijk terug te vinden zijn.

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.