Uitvoerders voor takenlijsten

Uitvoerders zijn medewerkers welke de taken op de takenlijsten uitvoeren. Uitvoerders hebben toegang tot hun persoonlijke uitvoerdersportaal waarin ze taken kunnen inzien die aan hen zijn toegewezen.

Uitvoerder toevoegen aan takenlijst

Ga via het tabblad Taken naar gebruikersbeheer. Hier zie je een tabblad externe partijen en een tabblad uitvoerders. Op het tabblad uitvoerders klik je op +nieuwe uitvoerder.

Open de takenlijst waaraan je een uitvoerder wilt toevoegen. Klik op de knop nieuw om een uitvoerder toe te voegen. Selecteer de uitvoerder.

Uitvoerdersportaal

In het uitvoerdersportaal kan een uitvoerder de taken zien welke zijn toegewezen, kan de uitvoerder een taak starten en stoppen, een nieuwe taak aanmaken, een taak voor een object of een taak voor een faciliteit aanmaken.

Als uitvoerder kan je ook filteren en zoeken op taken. Je kan zoeken op de naam, het ID, of de omschrijving van de taak en filteren op takenlijst, object, of faciliteit. Zoeken op de term 'vandaag' resulteert in een overzicht van de taken voor die dag.

Een taak starten en stoppen

Je start een taak door op een taak te klikken en vervolgens op de groene button start te klikken. Ben je klaar met de taak klik dan op stop. Daarna kan je de taak afronden en indien nodig de gewerkte uren en materialen registreren.

Heb je kosten moeten maken tijdens het afhandelen van een taak? Denk dan bijvoorbeeld aan het vervangen van een lamp. Deze gemaakte kosten kan je toevoegen tijdens het afronden van de taak. In het vakje opmerking kan je notities plaatsen. Dit resulteert in een te controleren en te factureren taak.

Een nieuwe (eenmalige) taak aanmaken

Algemene taak welke op de takenlijst komt maar niet is gekoppeld aan een reservering of accommodatie.

Een taak voor object aanmaken

Een taak voor een object gebruik je als je een taak wilt maken welke direct gekoppeld is aan een van de objecten. Je ziet bijvoorbeeld dat er lekkage is in een badkamer van een object. Je kan hiervoor een taak aanmaken en deze toewijzen aan de technische dienst.

Een facilitaire taak aanmaken

Een facilitaire taak is direct gekoppeld is aan een faciliteit in Booking Experts. Je loopt langs het toiletgebouw en ziet dat deze niet schoon is. Hiervoor kan je gelijk een taak aanmaken.

Een uitvoerder kan ook een externe partij zijn. Voor meer informatie over externe partijen klik hier.

Tip: Deel dit support artikel met je uitvoerders.