Taken factureren aan eigenaren

Wanneer factureer je iets door aan een eigenaar?

Wanneer er een tijdkaart aanwezig is of wanneer er materialen verbruikt zijn, kun je deze kosten factureren aan de eigenaar. Denk hierbij aan de tijd die de technische dienst kwijt is geweest aan een reparatie, de kosten van een nieuw lampje of het wassen van de ramen.

Hoe factureer je deze kosten aan de eigenaar?

Wanneer de taak is afgerond en na gekeken, kan je een factuur gaan aanmaken voor de eigenaar. Dit kan je doen door te klikken op factureer eigenaar. Dan kom je in de concept factuur uit. Hier kan je de geregistreerde uren toevoegen en de materialen die verbruikt zijn. Alles klaar en ingevuld? Dan versturen we de factuur via verstuur factuur. De eigenaar krijgt nu de factuur toegestuurd en kan hem gaan betalen.

Wist je dat je meerdere taken op 1 factuur kan zetten? Zo krijgt te eigenaar maar 1 factuur en niet voor elke taak een nieuwe.

Let op! Als je een taak aanmaakt, zet dan wel het vinkje "Uitvoerder kan kostenposten en tijdkaarten invoeren bij deze taak". Hiermee geef je de uitvoerder de mogelijkheid in het uitvoerdersportaal kostenposten en/of tijdkaarten in te voeren, zodat jij deze vervolgens kunt factureren aan eigenaren.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.