Takenplanning

Met de takenplanning binnen Booking Experts heb je de mogelijkheid om verschillende, (nog niet) ingeplande, taken te verdelen onder de verschillende uitvoerders.

De takenplanning kun je terugvinden bij het overzicht van de taken en vanuit de verschillende takenlijsten. Klik hier.

Filteren op niet toegewezen taken

Standaard worden taken op chronologische volgorde weergegeven. Je kan ook filteren op een bepaalde periode. De periode kan je of zelf invoeren of je kan gebruik maken van de standaard filters.

Via de zoekbalk kan je zoeken op ID nummer van de taak, op de naam van de taak of op type/object. Daarnaast kun je ook filteren op de takenlijst, het object, of de faciliteit. Handig als je bijvoorbeeld alle taken 'bedden opmaken' tegelijk wilt toewijzen aan een uitvoerder.

Wanneer een betreffende taak altijd voor eenzelfde uitvoerder is, kun je dit vooraf instellen bij de automatische taak, hierdoor komt deze altijd op zijn werklijst en hoef je deze niet meer toe te wijzen.

Filteren op reeds toegewezen taken

Je kan ook filteren op reeds toegewezen taken. Dit doe je via de zoekbalk boven de uitvoerders. Je kan hier zoeken op omschrijving, object, of de term 'vandaag' voor de taken van vandaag. De taken die overeenkomen met je zoekopdracht worden dan uitgelicht bij de betreffende uitvoerder(s).

Taken toewijzen

In de takenplanning kan je taken toewijzen aan een uitvoerder. Dit kan je per taak of voor meerdere taken tegelijk doen. Wanneer je 1 taak wilt toewijzen sleep je de taak naar de uitvoerder. Wanneer je meerdere taken wilt toewijzen selecteer je de betreffende taken of selecteer je alles. Vervolgens selecteer je de uitvoerder en klik je op toewijzen.

Binnen de takenplanning kan je ook handig switchen tussen de verschillende takenlijsten.

Nieuwe taak aanmaken in de takenplanning

In de takenplanning kan je ook een nieuwe taak aanmaken. Hiervoor klik je op het plusje bij de desbetreffende uitvoerder.