Length of Stay - vaste prijs voor vaste verblijfsduur

Naast nachtprijzen kan je werken met Length of Stay prijzen. Dit zijn prijzen voor een vaste periode. Op deze manier kun je eenvoudig week-, weekend-, midweek of prijzen voor een vast aantal nachten invoeren.

Een prijs voor een vast aantal nachten wordt vaak gebruikt voor bijvoorbeeld het Hemelvaartsweekend welke begint op donderdag. Wil je de gast flexibel laten aankomen dit weekend? Dan kun je ervoor kiezen om dezelfde prijs in te voeren bij bijvoorbeeld donderdag 4 nachten, vrijdag 3 nachten en zaterdag 2 nachten.

Length of Stay prijzen invoeren in jaaroverzicht

In het jaaroverzicht kan je Length of Stay prijzen invoeren. Maak hiervoor eerst de kolommen aan die je nodig hebt. Vervolgens kan je de prijzen invoeren. Meer weten over prijskolommen? Klik hier.

Length of Stay prijzen invoeren in weekoverzicht

Om de Length of Stay prijs in te voeren in het weekoverzicht klik je de desbetreffende week aan in het jaaroverzicht van de prijslijst.

Vul de totaalprijs in bij de gewenste dag en verblijfsduur en niet de nachtprijs.

Is de Length of Stay prijs hoger dan de nachtprijs vermenigvuldigd met het aantal nachten? Dan wordt de periode geboekt met nachtprijzen, heet systeem berekend automatisch de voordeligste mogelijkheid voor de gast.

Voor meer informatie over het invoeren van de prijzen klik hier.


🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.