Type groepen en auto e-mails

In dit artikel lees je meer over het gebruik van type groepen bij auto e-mails.

Type groepen en auto e-mails

De type groepen die je hebt aangemaakt zijn niet alleen handig bij het maken van kostenposten, kortingsacties, of arrangementen. Je kunt ze ook gebruiken voor het verzenden van auto e-mails.

Heb je een aantal vakantiehuisjes waarbij de gasten tijdens het inchecken gebruik moeten maken van een sleutelkastje? Dan is het handig om voor deze vakantiehuisjes een type groep aan te maken. Je kunt dan bij het maken van een auto e-mail een filter toevoegen op basis van deze type groep. Zodoende worden de e-mails over het gebruik van een sleutelkastje alleen verstuurd naar de gasten die hier ook daadwerkelijk gebruik van moeten maken.

Wil je nog meer weten over het gebruik van auto e-mails, dan raden we je dit support artikel aan.

Kies voor een auto e-mail altijd één typegroep. Als je meerdere typegroepen selecteert voor een auto e-mail verwacht Booking Experts namelijk dat de reservering in beide typegroepen moet zitten. Aangezien dit nooit het geval is, wordt de auto e-mail dan dus niet verzonden.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.