Pin-terminal koppelen aan de kassa

Naast online betalingen via BEX Payments of Pay., is het ook mogelijk om via beide betaalproviders in-person betalingen te ontvangen.

Pin-terminal koppelen BEX Payments

In jouw Mollie organisatie is het mogelijk een pin-terminal aan te schaffen voor al jouw in-person betalingen. Wanneer een Mollie pin-terminal gekoppeld is aan jouw Mollie organisatie, dan zal deze ook direct gekoppeld worden bij het instellen van BEX Payments. Jouw pin-terminal is dan ook terug te vinden bij de betaalmethodes.

Om een kassa te koppelen aan jouw pin-terminal selecteer je de pin-betaalmethode en selecteer je de kassa's welke van toepassing zijn.

Pin-terminal koppelen Pay.

Om jouw Pay. pin-terminal(s) te koppelen aan Booking Experts dien je in Pay de betaalmethode 'Pin' actief te hebben. Vervolgens moet de betaalprovider ook beschikbaar te zijn voor kassa. Wanneer dit ingesteld is, dan zal automatisch de pin-betaalmethode actief worden.

Om een kassa te koppelen aan jouw pinterminal selecteer je de pin-betaalmethode en selecteer je de kassa's welke van toepassing zijn.