Export van objecten/types

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een export maakt van de objecten en types die in de verhuur zijn.

In Booking Experts kun je per dag bekijken hoeveel actieve objecten er in de verhuur zijn. Dit kun je doen onder het submenu objecten. Hier kun je het filter 'in de verhuur' voor gebruiken.

Voor het maken van een export van de objecten ga je eveneens naar het submenu 'objecten'. Logischerwijs ga je voor het maken van een export van de types dan naar het submenu types. In beide gevallen kun je door middel van de filters je export specificeren. Je selectie kun je vervolgens exporten naar een CSV-bestand door rechts onderin het scherm te klikken op exporteren.

Het is ook mogelijk om een overzicht van de inrichting van de objecten te exporteren. Dit overzicht beschikt over uitgebreide informatie over de objecten, zoals het toegestane personenaantal, het minimum aantal nachten en de voorzieningen die zijn aangevinkt op object-niveau.