Export accommodaties / types

🇬🇧 English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je exports maakt van de accommodaties, types en de inrichting van accommodaties.

Let op: In Booking Experts kun je per dag bekijken hoeveel actieve accommodaties er in de verhuur waren onder het tabblad accommodaties. Hier kan je de filter In de verhuur gebruiken.

1. Ga naar het tabblad Inrichting;
2. Klik vervolgens in het rechter submenu op Accommodaties voor een export van de accommodaties of ga in het rechter submenu naar Types voor een export van de types
3. In het filter kun je de export specificeren;

4. Je selectie kun je exporteren naar Excel door rechts onderin het scherm te klikken op  Exporteren.

Let op: Onder het tabblad Accommodaties kun je ook de inrichting van accommodaties exporteren.