Huurprijs

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

Wanneer je een reservering maakt dan kun je bij Bekijk zien hoe de prijs is opgebouwd. Als je vervolgens bij Huur weer op de drie puntjes klikt kun je de opbouw van de huur terugvinden.

Als je achter de huur klikt op de drie puntjes, dan kom je in het volgende scherm terecht.

De mogelijkheid om de huur verder te specificeren omtrent de huur is ook mogelijk bij de proefberekening tijdens het aanmaken van de reservering.