Faciliteiten plaatsen

Voordat je een faciliteit op je website kunt plaatsen moet je eerst een faciliteit aanmaken.

Widget aanmaken

Om de faciliteiten toe te voegen aan de pagina, klik je op het groene "+" teken in de gewenste kolom. Selecteer vervolgens uit de widgetlijst de faciliteiten widget.

Instellen widget

1. Kies of je faciliteiten op het park of in de omgeving of beide wilt uitlichten.
  2. Selecteer hoe je de faciliteiten wilt tonen. Hierbij heb je keuze uit een lijst of een kaart.
  3. Wil je alleen een bepaald type faciliteiten tonen? Kies dan voor een label. Lees in het artikel Faciliteiten Labelen hoe je dit kunt instellen.
  4. Bij weergave kan je selecteren hoe jij wilt dat de faciliteiten getoond worden op de site.
  5. Klik op opslaan en bekijk bij de preview het resultaat.

Wist je dat je ook 1 faciliteit kan uitlichten? Dit kan je doen middels een uitlichting widget.