Zoek & boek - Beschikbaarheid filters aanmaken

🇬🇧 English translation

Beschikbaarheid filters aanmaken

In de Zoek & Boek kun je bezoekers laten filteren op bepaalde kenmerken, eigenschappen of budgetten. Kenmerken kun je aanmaken in Booking Experts en zijn bijvoorbeeld een vaatwasser of Nespresso apparaat. Eigenschappen worden gemeten in aantallen en zijn bijvoorbeeld het aantal bedden, slaapkamers of badkamers. Ook kunnen bezoekers filteren op de prijs die zij willen besteden: het budget.

Optie 1&2: (Park) Kenmerken filter aanmaken

1. Maak filter kenmerken aan (zie supportartikel);
2. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;
3. Kies in het submenu voor Beschikbaarheid Filters;
4. Klik op Nieuw en kies voor de (ParkKenmerken filter;
5. Kies een titel voor het filter, bijvoorbeeld Verfijn uw zoekopdracht;
6. Kies voor Opslaan om het filter toe te voegen op de website.

Optie 2: Eigenschap filter aanmaken

1. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;
2. Kies in het submenu voor Beschikbaarheid Filters;
3. Klik op Nieuw en kies voor het Eigenschap Filter;
4. Selecteer het attribuut waar op gefilterd mag worden;
5. Vul een minimum en maximum in;
6. Kies een titel voor het filter;
7. Kies voor Opslaan om het filter toe te voegen op de website.

Het eigenschap filter verschijnt nu op de website in de Zoek & Boek. Op basis van het filter kan de bezoeker op de website zijn/haar zoekopdracht verfijnen.

Optie 3: Budget filter aanmaken

1. Kies in het linkermenu voor Zoek & Boek;
2. Kies in het submenu voor Beschikbaarheid Filters;
3. Klik op Nieuw en kies voor het Budget Filter;
4. Vul een minimum en maximum prijs in;
5. Kies een titel voor het filter;
6. Kies voor Opslaan om het filter toe te voegen op de website.

Het budget filter verschijnt nu op de website in de Zoek & Boek. Op basis van het filter kan de bezoeker op de website zijn/haar zoekopdracht verfijnen.