Notificaties versturen naar uitvoerders

Wanneer je een nieuwe eenmalige taak aanmaakt, kun je de toegewezen uitvoerder een notificatie versturen. Op deze manier wordt de taak niet over het hoofd gezien en kan deze direct opgepakt worden. Handig voor urgente taken.

SMS-notificatie

Verloopt via Bird. Maak een account aan, vul je Bird ID bij je administratie-instellingen in en je bent ready to go.

Voor meer informatie over Bird klik hier.

E-mailnotificatie

Wanneer er geen Bird ID is ingevuld, wordt de uitvoerder per mail op de hoogte gesteld.