Unieke kenmerken vs. voorzieningen

Tijdens het bewerken van je types, kun je zowel unieke kenmerken als voorzieningen invullen. Het is belangrijk om het verschil tussen beiden te weten, zodat je deze opties zo optimaal mogelijk kunt gebruiken. In dit artikel leggen we je uit wat de overeenkomsten en verschillen zijn tussen unieke kenmerken en voorzieningen en praten we je bij over hoe je deze opties het beste kunt gebruiken.

Voorzieningen

Ieder type beschikt over verschillende voorzieningen, die ingedeeld zijn in voorzieningsgroepen. Bijvoorbeeld: de voorziening 'inductie kookplaat' valt onder de voorzieningsgroep 'keuken'. Aan een type wil je zoveel mogelijk voorzieningen hangen, zodat gasten een duidelijk beeld krijgen wat er allemaal aanwezig is in het object van hun reservering.

Voorzieningen behoren natuurlijk tot de factoren waardoor verschillende type's zich van elkaar onderscheiden, maar dat wil niet zeggen dat de voorzieningen ook daadwerkelijk unieke kenmerken van een type zijn.

Over het aanmaken van voorzieningen en voorzieningsgroepen, kun je hier meer vinden.

Unieke kenmerken

Naast de voorzieningen, kun je per type ook vijf unieke kenmerken, gescheiden door een komma, ingeven. Deze unieke kenmerken zijn de "Unique Selling Points" van het type: kenmerken die het type voor de gast nóg interessanter maken of waardoor de gast zal besluiten voor dit type object te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sauna, hottub, veranda, of privé parkeerplaats.

Wanneer je ook gebruik maakt van het BEX CMS van Booking Experts, dan kun je deze unieke kenmerken laten uitlichten in de Zoek&Boek, zodat je de gast meteen tijdens het boekingsproces kunt aantrekken. Hierover kun je meer lezen in dit support artikel.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.