Bijlage tekst voor e-mails objecten/types

Het is mogelijk om per object of type extra informatie weer te geven in een e-mailsjabloon. Dit kan handig zijn bij het doorgeven van een sleuteladres, code of andere aanreisinformatie. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je deze extra informatie in een e-mailsjabloon mee kunt geven.

Bijlage tekst toevoegen

Bij het bewerken van het betreffende object of type, kun je de bijlage tekst voor e-mails invullen. Hierin kun je bijvoorbeeld de code van het deurslot of de locatie van de sleutelkluis verwerken.

Je kunt de bijlage tekst voor e-mails in meerdere talen toevoegen, zodat je deze informatie eventueel ook naar internationale gasten kunt versturen.

Informatie tag plaatsen

Nadat je bijlage tekst voor e-mails hebt ingevuld bij het betreffende object, dien je de informatie tag te plaatsen in het e-mailsjabloon.

Zowel voor objecten als types kun je het e-mailsjabloon waarin je de tekst wilt laten terugkomen bewerken en de informatie tag voor bijlage teksten toevoegen.

  • Voor objecten is dat de volgende tag: {{ accommodation.attachment_text_html }}
  • Voor types is dat deze tag: {{ rentable_type.attachment_text_html }}

Bovenstaande tags werken ook voor auto e-mails. Over het gebruik van auto e-mails kun je in dit support artikel meer lezen.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.