Bijlage tekst voor e-mails accommodaties

πŸ‡¬πŸ‡§ English translation

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je extra informatie in een e-mailsjabloon kunt meegeven.

Het is mogelijk om extra informatie weer te geven in een e-mailsjabloon. Dit is handig om bijvoorbeeld een sleuteladres, code of aanreisinformatie te vermelden in de bevestigingsmail. Je moet hiervoor twee stappen nemen; bij de accommodatie de informatie toevoegen en de informatie tag plaatsen in het e-mailsjabloon.

1. Zoek de accommodatie waar je de informatie aan wilt toevoegen;
2. Klik op Bewerk;

3. Vul bijBijlage tekst voor emails de informatie in die je wilt laten terugkomen in het e-mailsjabloon;
4. Klik opAccommodatie bewaren om de wijzigingen op te slaan.

Je kunt het e-mailsjabloon waar je deze tekst in wilt laten terugkomen bewerken en de tag {{ accommodation.attachment_text_html }} toevoegen.