Doel van labels

Een label attendeert de gebruiker op belangrijke zaken omtrent de verschillende modules en gegevens binnen Booking Experts. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van het label 'trouwe gast' bij gasten die al voor de vierde keer verblijven, of het label 'gerenoveerd' aan objecten die een opknapbeurt hebben gehad. Deze labels kun je zelf aanmaken en een gewenste kleur en emoji meegeven. In dit support artikel lees je meer over de verschillende labels binnen Booking Experts.

Labels zijn alleen voor intern gebruik, dus eigenaren en gasten kunnen deze labels niet zien.

Gast labels

Je kunt verschillende type gasten of gasten met bijzonderheden een label meegeven, zodat je je service zo goed mogelijk kunt afstemmen op de wensen van de gast. Zo kun je bijvoorbeeld het label 'blacklist' toevoegen aan gasten die je liever niet nog eens op je park verwelkomt. Meer over het toevoegen van gast labels, vind je in dit support artikel.

Object labels

Een object label kan snel kenmerken of voorzieningen van een object naar voren brengen. Hierdoor is het kiezen van een object voor specifieke reserveringen gemakkelijker. Hierbij kun je denken aan labels op basis van ligging - dichtbij de speeltuin of aan het water - of op basis van voorzieningen - huisdiervrij, sauna, hottub. Over het toevoegen van object labels, kun je meer lezen in dit support artikel.

Eigenaar labels

Een eigenaar label kan snel kenmerken of voorkeuren van een eigenaar naar voren brengen. Hierdoor kun je gemakkelijk bijzondere informatie over je verschillende eigenaren opslaan, zoals het soort commissieafspraak of de gemaakte afspraken met betrekking tot de schoonmaak en tuinonderhoud. Meer over het toevoegen van eigenaar labels, vind je hier.

Reservering labels

Je kunt als gebruiker een reservering labelen, omdat er voor deze reservering bijvoorbeeld nog iets moet worden voorbereid voor aankomst. Door er een label aan te hangen word je hier aan herinnert. Denk bijvoorbeeld aan het label 'iets te vieren' of 'huwelijksreis', waarbij gasten voor een speciale reden een reservering hebben gemaakt. Meer informatie over reserveringslabel, vind je hier.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.