Auto e-mail bewerken, verwijderen of (de) -activeren

Uiteraard is het mogelijk om een auto e-mail te bewerken, verwijderen of te (de)-activeren.

Auto e-mail bewerken

Klik op de auto e-mail via de administratie instellingen. Vervolgens klik je op bewerk en pas je de teksten, vertalingen en/of filters aan.

Bewerk je een tekst? Pas dan ook in de vertalingen de tekst aan.

Auto e-mail verwijderen

Klik op de auto e-mail via de administratie instellingen. Vervolgens klik je op verwijder.

Auto e-mail (de)-activeren

Een auto e-mail kun je activeren en desgewenst weer deactiveren. Ga naar je auto e-mails en zet een vinkje voor de auto e-mail welke je wilt activeren. Indien er al reserveringen staan die voldoen aan de opgegeven criteria dan worden deze binnen 30 minuten verzonden na activatie. Je kunt dit nog tegen gaan door om de knop terug te zetten en zo de auto-email te  deactiveren.

Wil je een auto e-mail deactiveren dan zet je het vinkje voor de auto e-mail uit.

Als een automail is gedeactiveerd en je activeert deze later weer dan wordt de auto e-mail niet opnieuw verzonden naar gasten welke de auto e-mail al ontvangen hebben.

Het systeem checkt namelijk welke gasten de auto e-mail al ontvangen hebben.