Bestaande Booking.com koppeling overzetten naar full content

Yes! Het is mogelijk om je bestaande Booking.com koppeling over te zetten naar onze nieuwe full content koppeling. In de oude koppeling werd alleen de beschikbaarheid en werden enkel de prijzen gesynchroniseerd. De teksten, voorzieningen en foto's staan in je administratie van Booking.com.

Met onze nieuwe full content koppeling is dit niet meer nodig. Dit betekent dat voor een administratie de naam, contactgegevens, locatie, check in en check uit tijden, voorzieningen van de administratie en betaalmethodes gesynchroniseerd worden. Voor de types zal naast beschikbaarheid en prijzen ook de foto's, de voorzieningen, het maximum aantal personen wat toegestaan is, het aantal slaapkamers, het aantal badkamers en de oppervlakte doorgegeven worden.

Koppeling omzetten naar full content

Ga hiervoor naar de Booking.com app en klik op de knop Booking.com accommodaties. Klik vervolgens op de 3 puntjes achter iedere accommodatie en klik op Full-content koppeling activeren.

Je krijgt vervolgens de volgende melding: Weet je het zeker? Als je deze functie inschakelt, zullen de huidige gekozen voorzieningen in Booking.com overschreven worden. Eventuele bestaande foto's zullen aangevuld worden met media uit Booking Experts.

Klik op OK om dit te bevestigen.