Type zichtbaar krijgen in de Zoek&Boek

Nadat je een nieuw type aangemaakt hebt, wil je deze natuurlijk zichtbaar krijgen in de Zoek&Boek. Daarvoor dien je nog drie acties te ondernemen:

  1. Afbeeldingen uploaden
  2. Prijzen opgeven
  3. Objecten maken

Heb je één type, maar zijn de bijbehorende objecten allemaal uniek? Dan kun je niet alleen type afbeeldingen, maar ook unieke foto's per object toevoegen. Meer informatie over unieke foto's kun je hier vinden. Over het belang van het toevoegen van media in Booking Experts lees je hier meer.

Type uitlichten

Wil je een specifiek type een extra boost geven? Dan kun je dit type laten uitlichten in de Zoek&Boek. Hiervoor dien je het betreffende type te bewerken via het submenu types. Onder de algemene voorwaarden zie je dan gelijk het vinkje 'uitgelicht'. Als je deze aanvinkt, wordt het type bovenaan de Zoek&Boek getoond.

Type en ID-nummer

Sommige touroperators of partners hebben het ID-nummer nodig om je types te kunnen koppelen. Deze ID-nummers kun je vinden in het submenu types. In het overzicht van de types zie je dan aan de rechterkant de ID-nummers van de verschillende types staan.


🇬🇧🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.