Applicatieberichtsjablonen

Deze sjablonen worden gebruikt wanneer bepaalde apps geïnstalleerd zijn. O.a. de apps Wait, MOOV, CAT, EasySecure en Koole Controls maken hier gebruik van. Door middel van de sjablonen kunnen bijvoorbeeld toegangscodes naar de gast verstuurd worden of kan je ervoor zorgen dat een gast een foto upload voor de toegang tot het verblijf of een faciliteit op het park. Ook deze sjablonen zijn naar wens aan te passen.

Applicatiesjablonen aanpassen

Voor het aanpassen van de applicatiesjablonen ga je naar sjablonen. Vervolgens klik je op het tabblad applicatiesjablonen. Vervolgens klik je op het sjabloon welke je wilt gaan bewerken en klik op bewerk.

LET OP! Verwijder de tags (tekst tussen de haakjes) niet. Hierdoor werkt het sjabloon niet meer naar behoren.

Zie je geen applicatiesjablonen? Installeer dan eerst de app via de app store in Booking Experts.