Overzicht afspraken/periodieke kostenposten per eigenaar

Je kunt van alle eigenaren de afspraken exporteren. Zo zie je gelijk welke periodieke kostenposten er per eigenaar in rekening worden gebracht. Om een export te maken ga je naar de Eigenaren module. Klik in het rechtermenu op Afspraken. Rechts onderin je scherm kan je op Exporteer klikken.

🇬🇧 🇩🇪

Heeft dit je vraag beantwoord? Bedankt voor je feedback Er was een probleem met het versturen van jouw feedback. Probeer het later opnieuw.